تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۵

پزشکی قانونی: ۳۳۷۵ نفر در جنگ اخیر شهید شدند | ۴۰ درصد پیکرها ابتدا قابل شناسایی نبودند

عباس مسجدی با اعلام آمار شهدای جنگ ۴۰ روزه گفت: ۳ هزار و ۳۷۵ نفر از شهروندان بی‌گناه، کودکان و نیروهای خدمتگزار به شهادت رسیدند.

پزشکی قانونی

رویداد۲۴| عباس مسجدی، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ضمن اعلام شهادت ۳ هزار و ۳۷۵ نفر در جنگ اخیر گفت: در این میان با پیکر‌های مطهری مواجه شدیم که حدود ۴۰ درصد آنها به دلیل نوع بمب‌ها و موشک‌های به کار گرفته شده، قابل شناسایی نبودند.

به گزارش تسنیم، عباس مسجدی ضمن تشریح اقدامات این سازمان در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران، اظهار کرد: این جنگ از پایان سال ۱۴۰۴ تا آغاز ۱۴۰۵، سرشار از سختی‌ها و زیبایی‌ها بود. شهادت رهبر انقلاب و جمعی از فرماندهان، از جمله تلخ‌ترین رویداد‌هایی بود که دل مردم را آزرد.

مسجدی افزود: در این دوره، شاهد به شهادت رسیدن شهروندان بی‌گناه، کودکان، سالمندان و افرادی بودیم که در مراکز اداری مشغول خدمت بودند.

وی بمباران مدرسه «شجره طیبه» در میناب را حادثه‌ای دلخراش خواند و گفت: در این حادثه بیش از ۱۶۰ کودک به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی شهید شدند.

۴۰ درصد پیکر‌های شهدا قابل شناسایی نبود

رئیس سازمان پزشکی قانونی تصریح کرد: به دلیل نوع بمب‌ها و موشک‌های به کار گرفته شده حدود ۴۰ درصد پیکر‌های شهدا در ابتدا قابل شناسایی نبودند، اما همکاران ما در سراسر کشور به‌ویژه در تهران، اصفهان و هرمزگان با تلاش خود موفق شدند این پیکر‌ها را شناسایی و به خانواده‌ها تحویل دهند.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما